Klinik Chiron
MASSAGE

Massage kender de fleste til, den massage jeg tilbyder er en traditionel men blid massage, dvs. hovedvægten går ud på, at løsne spændte og ømme muskler, samtidig følger behandlingen også reglerne for bindevævsmassage, samt lymfedrænage hvilket vil sige, at jeg i behandlingen hjælper vævsporerne til at åbne sig, så affaldsstofferne frit kan passere, for derved at kunne transporteres ud af din krop, ligeledes anvender jeg akutryk hvor det er relevant.

 

Med mine hænder kan jeg mærke hvor, og om der er forandringer i muskelvævet og løbende justere behandlingen, så den altid er tilpasset dine aktuelle behov.

 

Samtidig indgår aromaterapi som en naturlig del af behandlingen, jeg blander selv min massageolie med æteriske olier, disse planteolier er medvirkende til at behandlingen trænger dybt ind i din krop, dels via dine muskler og dels via dit åndedræt ved deres duft.

 

Massage kan hjælpe ved:        Anspændthed

                                            Hovedpine

                                            Hårde ømme muskler

                                            Myoser

                                            Stress

                                            Søvnløshed

                                            Træningsømhed

 

”Fejler” du ingenting, men har lyst til at slappe lidt af efter travle dage på kontoret, ved maskinen eller i hjemmet, så forkæl dig selv med en lille times aromaterapimassage……….DU ER DET VÆRDKlinik chiron tilbyder wellness massage i Holtet nær Gandrup mellem Aalborg og Hals i Nordjylland.